Вечора, панове!)
Щось цей скрипт вставки картинки не працює у полі вводу, потрібно вручну виправляти тег
Отредактировано Пан Крук (2017-03-07 19:19:19)
UFO: ukrainian forum |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » UFO: ukrainian forum » Флуд » Розмови
Вечора, панове!)
Щось цей скрипт вставки картинки не працює у полі вводу, потрібно вручну виправляти тег
Отредактировано Пан Крук (2017-03-07 19:19:19)
Стеллалуна, Я трейлер спокійно витримав, а на фільмі впустив сльозу) фільм вартий, щоб його подивились.
Всьо пропало. Що? Де? Чому ні?
мадам Вонґ, ем, та вчора ввечері щось зламалось. Зараз працює, тривога марна)
Вітаю, шановне панство. Х)
Casper, добривечір, шановний пане Привиду! Чи пані? Поправте, якщо щось не так)
Пан Крук, скоріше пані, хоча не ображуся, якщо переплутаєте. )
Як ваш вечір, вельмишановний? )
Casper, чудово! Сьогодні у мене день, коли поновився давно втрачений зв'язок з одним неймовірним співгравцем
А як ваш вечір, пані?)
Casper, заледве впізнала тебе в гримі! х)
Мне кажется, у нас есть насущная потребность пригласить выездного лектора, который научил бы людей во флуд.
Я бы первая брала уроки.
мадам Вонґ, ризикну висловити здогад, що потрібно просто флудити... І флудити.
І флудити.
І тоді в нас буде флуд)
Пан Крук, вечеринка интровертов сама себя не закатит. Только неловкое молчание, только хардкор)
мадам Вонґ, то нічого, бо я знову почав дивитись Вікінги. Між іншим, там дуже багато прекрасних круків, тож я відчуваю, що режисери про нас не забувають
А я детектив дивлюсь, серіал Білий комірець
А я человек-идиот, и вместо того, чтобы идти спать, два часа ищу идеальные обои на рабочий стол. Лучше б тоже что-то посмотрела(
мадам Вонґ, якось все складно. Я після переустановки вінди завжди нахожу на гугл картинках за 10 хв. Люблю, коли на заставці гори)
мадам Вонґ, я так колись на роботі, на телефон шукав ідеальну картинку. Це так важко
Доброго вечора.)
лінива лисиця, стільки нових гравців за один день) Добривечір)
Майже кожен пише, що готовий грати в Гаррі Поттера. Чомусь тільки це я помітив у всіх спільне.
І я хочу нову аватарку, синичка надоїла
Вечора всім.
Треба намагатись реанемувати цю тему)
І я хочу нову аватарку, синичка надоїла
А чого бажаешь?
Я так сяк знавець ФШ, але щось мужу.
Вечора всім.
Треба намагатись реанемувати цю тему)
Что мертво, умереть не может))
Пан Крук, я не змогла пройти осторонь ролевої, де можна вдосконалити свою українську) Та й гра на цій чудовій мові - новий досвід)
Майже кожен пише, що готовий грати в Гаррі Поттера. Чомусь тільки це я помітив у всіх спільне.
Хороший же фандом) Цікавий)
Валар моргуліс
Не будеме рити могилу, доки не переконаємося)
И в целом, чудесный же форум, тут нужно еще уточнять - на каком языке собеседник хочет общаться)
Мабуть, саме час запустити квест по цьому фандому)
лінива лисиця, я давно чекав на щось таке. Але мені свого часу пощастило зіграти ще особистий сюжет українською)
И в целом, чудесный же форум, тут нужно еще уточнять - на каком языке собеседник хочет общаться)
Навіщо уточняти? Просто спілкуйтеся якою зручно)
А чого бажаешь?
Я так сяк знавець ФШ, але щось мужу.
Як б я знав, що я хочу, було б простіше.
Хороший же фандом) Цікавий)
Я нічого і не говорю, сам дивився і читав, просто замітив спільність)
А мені байдуже, на якій мові буде писати інша людина у флуді, а от в ігрі, так, тільки домовлятись.
А взагалі, я тут більше українською хочу писати, російсько мовних мені хватило і хватає.
В тему "муви-батли" всі кідають муви зі старих фільмів, яких я або не знаю, або не пам'ятаю. Сумненько.
Вы здесь » UFO: ukrainian forum » Флуд » Розмови